Επίσημη παρουσίαση της Huffington Post Greece, στο Μουσείο της Ακρόπολης

Επίσημη παρουσίαση της Huffington Post Greece, στο Μουσείο της Ακρόπολης
«Είμαι πολύ συγκινημένη που φέρνουμε τη «Χάφινγκτον Ποστ» (Huffington Post) στην πατρίδα μου. Παρόλο που έχω φύγει από την Ελλάδα πολλά χρόνια, εδώ γεννήθηκα, η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου.

Φέρνουμε μια πλατφόρμα όπου μπορούν να ακουστούν όλοι οι άνθρωποι, οι ιδέες τους, ό,τι θέλουν να πουν» τόνισε η πρόεδρος και διευθύντρια σύνταξης της «Χάφινγκτον Ποστ», Αριάνα Χάφινγκτον, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο Μουσείο της Ακρόπολης της Huffington Post Greece, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της.
Όπως εξήγησε μεταξύ άλλων, η «Χάφινγκτον Ποστ», που έρχεται στην Ελλάδα σε συνεργασία με την 24MEDIA «κάνει δημοσιογραφία. Θα καλύψουμε όλα τα θέματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Είναι επίσης, μια πλατφόρμα για τους ανθρώπους είτε είναι πολύ σημαντικοί, μέλη της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, είτε είναι απλοί άνθρωποι. Θέλουμε όλοι να μπορούν να γράψουν και να μιλήσουν. Θέλουμε να δώσουμε φωνή σε όλους και αυτό θα μεταφέρεται σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι κομμάτι του κόσμου και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα καταπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν εδώ, η "νέα αφύπνιση" γίνεται γνωστή σε όλο τον κόσμο».
Αναφερόμενη στην έλευση της Huffington Post στην Ελλάδα στην παρούσα φάση, η κ. Χάφινγκτον σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντική εποχή για την Ελλάδα, συνέβη η κρίση, έγιναν πολλά τραγικά πράγματα και τώρα θέλουμε να βρούμε τη δική μας πίστη, να δείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα». «Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ελληνική ιστορία είναι το ΟΧΙ, είναι ώρα για ακόμη ένα ΟΧΙ στην τρόικα» ανέφερε.
Για το νέο βιβλίο της, με τίτλο «Δες τη ζωή αλλιώς», η κ. Χάφινγκτον είπε πως μας καλεί «να μη βλέπουμε μόνο τα πράγματα που δεν πάνε καλά τώρα, αλλά να δούμε μετά από αυτά, πώς μπορούμε να τα αλλάξουμε».
Λίγη ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση της «Χάφινγκτον Ποστ», μέλη της «Κατάληψης ΕΣΗΕΑ» κρατώνας πανό, διένειμαν κείμενο διαμαρτυρίας με τίτλο «Πίσω από τη λάμψη, στυγνή εργασιακή εκμετάλλευση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ