Περισσότερα από 30 οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές θα δημοπρατηθούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου από την ΑΑΔΕ και τον πρώην ΟΔΔΥ.
Η νέα δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Λάρισας (οδός Φαρσάλων 21) με ώρα έναρξης 10.00 το πρωί.
Θα εκποιηθούν 21 αυτοκίνητα, 3 δίκυκλα, μία ομαδική κατηγορία φορτηγών άνω των 4 τόνων και ένα φορτηγό άνω των 4 τόνων του Τελωνείου Λάρισας, όλα για κυκλοφορία.
Τα οχήματα βρίσκονται στην αποθήκη φύλαξης τροχοφόρων στο 7ο χλμ. Λάρισας-Συκουρίου, ενώ θα δημοπρατηθούν, επίσης για κυκλοφορία, άλλα επτά (7) αυτοκίνητα και έξι δίκυκλα, τα οποία φυλάσσονται στο Τελωνείο Βόλου.
Το «παρών» δίνουν και premium μάρκες όπως BMW και Mercedes, με τιμές μάλιστα από τα 1.500 ευρώ.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.



















