Νέα Οργανωτική Δομή στην Intracom Telecom

Νέα Οργανωτική Δομή στην Intracom Telecom

Η αναδιοργάνωση αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου διεθνώς

Η Intracom Telecom, διεθνής κατασκευαστής τεχνολογικών συστημάτων & λύσεων, προχωράει σε αλλαγή της οργανωτικής της δομής εντός του Ιουλίου 2024, στοχεύοντας στην περαιτέρω επέκτασή της σε παγκόσμιο επίπεδο και στη βελτιστοποίηση του κόστους λειτουργίας της, καθώς η εταιρία υιοθετεί ένα νέο μοντέλο διοίκησης με διαχωρισμό ανά λειτουργία. Η νέα οργανωτική δομή συνάδει με την αλλαγή γενιάς του προσωπικού της εταιρίας, προσφέροντας επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες εξέλιξης στους εργαζομένους της. Παράλληλα αποσκοπεί στην προσέλκυση νέων ταλέντων από την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα διοικητική ομάδα αποτελείται από έμπειρα στελέχη, τα οποία διακρίνονται για το πλούσιο επαγγελματικό υπόβαθρό τους, την εξειδικευμένη εμπειρία στους αντίστοιχους τομείς ευθύνης τους, το ισχυρό ομαδικό πνεύμα και τις αποτελεσματικές μεθόδους ηγεσίας. Επιπλέον, ο εν λόγω μετασχηματισμός θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας εστιάζοντας στην εσωτερική προώθηση εργαζομένων μέσω επανεκπαίδευσης (reskilling) και αναβάθμισης ικανοτήτων (upskilling), επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας για τη δημιουργία ενός νεανικού και δυναμικού προσωπικού, αξιοποιώντας παράλληλα τη δυναμική των έμπειρων εργαζομένων της. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, από την αρχή του έτους ο Όμιλος πραγματοποίησε 45 νέες προσλήψεις, με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 35 ετών.

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: «Με την αναδιάρθρωση αυτή, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για τους ανθρώπους μας να προοδεύουν στην ιεραρχία διοίκησης δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προσελκύει κορυφαία ταλέντα από διάφορους τομείς στην Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι την αύξηση του επιστημονικού και τεχνολογικού δυναμικού μας. Παράλληλα, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήθος ευκαιριών ανάπτυξης, ενδυναμώνοντας την ανταγωνιστικότητα μας τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά».

Η Intracom Telecom, με συσσωρευμένη εξειδίκευση και εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών, ηγείται σε μεγάλα παγκόσμια έργα ΤΠΕ και είναι γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες της και το δυναμικό εργασιακό περιβάλλον της. Τα τελευταία δέκα χρόνια, κύριος μέτοχος της εταιρίας είναι η Intracom Middle East FZE, με έδρα το Ντουμπάι, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου σε Ελβετό επενδυτή. Η Intracom Telecom απασχολεί 1.600 επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Έλληνες, και διαθέτει ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις παραγωγής, ισχυρό R&D, καθώς και ένα δίκτυο θυγατρικών σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ