Με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ
Άλλαξε η ημερομηνία της λήξης μαθημάτων στα σχολεία, (γυμνάσια και λύκεια) μετά τις ανακοινώσεις για διενέργεια εκλογών στις 21 Μαΐου.
Με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, τροποποιήθηκε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, και όχι το τελευταίο δεκαήμερο, όπως ίσχυε. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.
«Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου.» αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου ενώ, οι ενδοσχολικές εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 23 Μαΐου. Αναμένεται επίσημη απόφαση.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















