Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη – κακουργηματικού βαθμού – για απόπειρα βιασμού.
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 38χρονη καθώς έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από έναν φίλο της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου ένας 45χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, κάλεσε στο σπίτι του την 38χρονη για να πιουν ένα καφέ.
Η 38χρονη πήγε στις 9 το πρωί στο σπίτι του στην Αμμουδάρα, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να πήραν άγριες διαστάσεις.
Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο 45χρονος κάποια στιγμή την έριξε με βία προς το κρεβάτι του και την έπιασε από το λαιμό ενώ επιχείρησε να την βιάσει.
Εκείνη, ευτυχώς, κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του γλιτώνοντας τα χειρότερα ενώ πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε.
Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο ο οποίος – όπως διαπιστώθηκε – βρίσκεται παράνομα στη χώρα.
Απολογείται την Πέμπτη
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη – κακουργηματικού βαθμού – για απόπειρα βιασμού.
Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost – ζήτησε και έλαβε προθεσμία κι έτσι αναμένεται αν απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.
Πηγή: cretapost.gr
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















