Για τη συναυλία υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα
O πρωθυπουργός είπε στους δύο μουσικοσυνθέτες ότι το αίτημα υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών στην Αθήνα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος διεθνώς
Με τους γνωστούς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής Desmond Child και Φοίβο, συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους δύο στιχουργούς και συνθέτες για τη συναυλία που έγινε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 26 Ιουνίου, υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Τόνισε ότι το αίτημα υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών στην Αθήνα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος διεθνώς, ενώ επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο Παρθενώνας, ως κορυφαίο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, να βρίσκεται στην ολότητά του στη φυσική του θέση.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















