Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία αντίστοιχη έκδοση του Δεκεμβρίου έφερε απόδοση -0,40%.
Ο ΟΔΔΗΧ θα προχωρήσει σε δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου αξίας 625 εκατ. ευρώ στις 30 Μαρτίου. Η τελευταία αντίστοιχη έκδοση του Δεκεμβρίου έφερε απόδοση -0,40%.
Ως ημερομηνία διακανονισμού έχει οριστεί η 1η Απριλίου. Μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να συμμετάσχουν στη, ενώ δεν θα δοθεί προμήθεια.
Η ΕΚΤ διατηρεί το waiver στα ελληνικά ομόλογα
Οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να υποβάλουν μη ανταγωνιστικές προσφορές για ποσό έως 30% επιπλέον του δημοπρατούμενου ποσού μέχρι τις 31 Μαρτίου, ανέφερε ο ΟΔΔΗΧ.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















