Συνάντηση με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είχε τη Δευτέρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Αμέσως μετά την συνάντηση της με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά δήλωσε πως «οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ εξυπηρετούν μόνο τους εκλεκτούς της, απέναντι στο δημόσιο συμφέρον.
Δεν επιτρέπει στη ΔΕΗ να συμβάλλει στην ομαλοποίηση της αγοράς ενέργειας, αφήνει απροστάτευτους τους καταναλωτές, την ώρα που οι αυξήσεις στο ρεύμα-και σε βασικά προϊόντα-πλήττουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Ενώ την ίδια ώρα κλείνει τα μάτια στα φαινόμενα κερδοσκοπίας των funds με τις τιμές της μετοχής της ΔΕΗ, που δημιουργούν ενδείξεις για “εσωτερική πληροφόρηση”».
Κατά την κ. Γεννηματά, «απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις η επιλογή μας είναι σαφής: Να υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία, το συμφέρον του ελληνικού λαού».
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















