Η αστυνομία εντόπισε τον νεαρό ύστερα από καταγγελία της κοπέλας
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται νεαρός αλλοδαπός που φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μία εικοσάχρονη πριν από λίγες μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της κοπέλας, σύμφωνα με την οποία ο δράστης την προσέγγισε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς εκείνη βάδιζε στο πεζοδρόμιο κι αφού την έριξε αιφνιδιαστικά στο έδαφος επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για κατοχή μικροποσότητας χασίς, πράξη για την οποία κρατείται, ενώ φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ πρόκειται για πακιστανικής καταγωγής άνδρα, 21 ετών, εις βάρος του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το καταγγελλόμενο περιστατικό.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















