Το νομοσχέδιο που αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλατφορμών εξεύρεσης ταξί, όπως διευκρίνισε ο υπουργός, έχει περάσει από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και πολύ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.
Απόλυτα δικαιωμένος από την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Uber και ομοειδών της εταιρειών δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
«Τώρα να απευθυνθείτε στον κύριο Μητσοτάκη και τα στελέχη του να σας κάνουν δηλώσεις και όχι σε μένα», είπε ο κ. Σπίρτζης.
Με την απόφαση αυτή, σημείωσε ο Υπουργός, ότι «αποδεικνύεται ποιοι θέλουν την Ελλάδα μία ευρωπαϊκή χώρα που σέβεται τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και ποιοι τη θεωρούν αποικία και ψωροκώσταινα».
Το νομοσχέδιο που αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλατφορμών εξεύρεσης ταξί, όπως διευκρίνισε ο υπουργός, έχει περάσει από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και πολύ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















