Η σημερινή συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου.
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής χαιρέτισε σήμερα τη συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους διεθνείς πιστωτές της, με τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού να δηλώνει ότι θα έχει θετικές επιπτώσεις για την παγκόσμια οικονομία.
“Η σημερινή συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά”, τόνισε ο Λιού σε μια ανακοίνωσή του.
Η συμφωνία αυτή είναι “προς το συμφέρον της Ελλάδας, της Ευρώπης και της παγκόσμιας οικονομίας”, πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο ίδιος.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.




















