Σύμφωνα με την πρόταση, τα 10,9 δισ. του EFSF που προορίζονται να την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν οι δόσεις του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ο Μάριο Ντράγκι, σε συνεννόηση με τους δανειστές έχουν συμφωνήσει στην συγκεκριμένη πρόταση, με την Ελλάδα σε αντάλλαγμα της επέκτασης του ισχύοντος προγράμματος, να είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με την Καγκελαρία.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















