Σε δηλώσεις του στοFrance Inter Radio, που μεταδίδει το Reuters, ο Γάλλος επίτροπος τόνισε επίσης ότι«οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των διεθνών πιστωτών της σημειώνουν πρόοδο όμως και οι δυο πλευρές πρέπει να κάνουν περαιτέρω προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία»
«Οι συζητήσεις είναι καρποφόρες, υπάρχει πραγματική πρόοδος με μια καλύτερη κατανόηση τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και από τους πιστωτές της», ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα τον τομέα του ΦΠΑ. Κατά τον ίδιο, η Ελλάδα έχει κάνει προτάσεις για το συνταξιοδοτικό, οι οποίες εξετάζονται.
Ο ίδιος επανέλαβε πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και ξεκαθάρισε πως τώρα δεν είναι η ώρα να συζητηθεί η ελάφρυνση του χρέους.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















