Σύμβαση αμοιβαίας προμήθειας αργού πετρελαίου και πετρελαιοειδών υπέγραψαν η μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρία της Ρωσίας Rosneft και η ελληνική Motor Oil για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Σε ανακοίνωση της Rosneft αναφέρεται ότι η συμφωνία, που υπογράφτηκε με τη συμμετοχή της θυγατρικής Petrocas Energy, αναφέρεται στο ενδεχόμενο αύξησης της ετήσιας προμήθειας πετρελαίου και πετρελαιοειδών έως και στα 7,5 εκατ. τόνους (150.000 βαρέλια την ημέρα).
Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση η συμφωνία φέρνει τη συνεργασία με τους Ελληνες εταίρους σε νέο επίπεδο και θέτει τις βάσεις για σταθερές και μακροπρόθεσμες σχέσεις στον τομέα προμήθειας ακατέργαστων και άλλων πρώτων υλών.
Επίσης, υπογραμμίζεται ότι η συμφωνία θα επιστρέψει στη Rosneft να διαθέτει ανεξάρτητα πετρελαϊκά προϊόντα που παράγονται στα διυλιστήρια της Motor Oil.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















