Σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων από την Primus Business & IT Training - Δείτε πώς, πού, πότε και γιατί

Σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων από την Primus Business & IT Training - Δείτε πώς, πού, πότε και γιατί
Σε νέο κύκλο σεμιναρίων για το πρώτο εξάμηνο του 2014 ανακοίνωσε ότι προχωράει η Εταιρεία Εκπαίδευσης Στελεχών Επιχειρήσεων, Primus Business & IT Training, στα πλαίσια καινοτόμας και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης των Στελεχών Επιχειρήσεων. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών στον τομέα της Οικονομίας & Διοίκησης καθώς και στον τομέα της Πληροφορικής.


Η PRIMUS Business & IT Training είναι ένα πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών Επιχειρήσεων στους τομείς Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής και σκοπό έχει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, καθώς και την υλοποίηση εκπαιδευτικών κοινοτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων κοινοτικής χρηματοδότησης που αφορούν την απασχόληση και την ανεργία.

Έχοντας πιστοποιηθεί σαν K.E.K. Εθνικής Εμβέλειας, με τέσσερα (4) συνολικά παραρτήματα (Εκπαιδευτικά Κέντρα) σε Αθήνα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη και σε όλες τις φάσεις λειτουργίας του θεσμού, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο σε μια από τις πρώτες θέσεις στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών οργανισμών - από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Κατάρτισης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ) με βάση τα πρότυπα που έχει θέσει - σε πανευρωπαϊκό επίπεδο - η Ευρωπαϊκή Ένωση , τόσο για την εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών, όσο και για τα προσόντα των στελεχών του.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποια από τα σεμινάρια που προσφέρει το κέντρο, δεν έχετε παρά να παρευρεθείτε τις ημέρες και ώρες που πραγματοποιούνται τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν, στη Λεωφόρο Πειραιώς 108 στο Γκάζι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα σεμινάρια που θα υλοποιηθούν αυτόν τον μήνα:

• Τύποι Συμπεριφοράς & Aποτελεσματική Επικοινωνία (ημερομηνία έναρξης: 10,11,12 Ιουνίου)

• Προώθηση Πωλήσεων στο Εξωτερικό – Εξαγωγές (ημερομηνία έναρξης: 23,24,25 Ιουνίου)

• Ναυτιλιακή Λογιστική για Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις Ν.89 (ημερομηνία έναρξης: 16,17,18 Ιουνίου)

• Η Αποτελεσματική Γραμματέας (ημερομηνία έναρξης: 10,11,12 Ιουνίου)

• After Sales Support (ημερομηνία έναρξης: 7,8,9 Ιουλίου)

• Εισαγωγές – Εξαγωγές (ημερομηνία έναρξης: 23,24,25 Ιουνίου)

• Οι Εργασιακές Αλλαγές μετά τις Τελευταίες Νομοθετικές Ρυθμίσεις (ημερομηνία έναρξης: 13 Ιουνίου)

Στα σεμινάρια θα παρεβρεθούν έμπειροι και ικανοί εισηγητές όπως ο κος Διαμαντής, κος Παλαιολόγος, κος Λεβεντάκης, κα Κατσαρού, κος Τιμοθεάτος, κος Καρατζάς και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ