Φτιάξε το δικό σου μαγαζί και δούλεψε με τουρίστες – Δες πώς

Φτιάξε το δικό σου μαγαζί και δούλεψε με τουρίστες – Δες πώς
Το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χθες –μια κοινή υπουργική απόφαση την οποία υπογράφουν τρεις υπουργοί και ένας υφυπουργός- περιγράφουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία για να φτιάξετε το δικό σας μαγαζί και να διεκδικήσετε μερίδιο από το συνάλλαγμα που θα φέρουν οι τουρίστες. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν εκτιμήσεις και προβλέψεις, το συνάλλαγμα αυτό θα είναι περισσότερο.  Τι μαγαζί είναι αυτό που μπορείτε να ανοίξετε; Δείτε το αφιέρωμα που ακολουθεί στο οποίο περιγράφεται βήμα προς βήμα και η διαδικασία του ανοίγματος.  

Το μαγαζί που λειτουργεί με τουρίστες, Έλληνες και ξένους έχει να κάνει με την «εκμίσθωση μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων άνω των 50 κυβικών εκατοστών χωρίς οδηγό». Ασφαλώς και δεν σας προτείνουμε να συγκρουστείτε με τις μεγάλες εταιρείες ενοικιάσεων της χώρας. Αν όμως υπάρχει ένα νησί ή ένας τουριστικός προορισμός όπου μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός ή γιατί πιστεύετε ότι μπορείτε να χτυπήσετε τις τιμές, γιατί όχι; Για τα κεφάλαια που θα χρειαστείτε αλλά και για το πώς θα τα εξασφαλίσετε, η υπουργική απόφαση δεν λέει λέξη. Τουλάχιστον, αναλύει τη διαδικασία που πρέπει να εξασφαλίσετε για την έκδοση των σχετικών αδειών, ενώ εμπεριέχει και τα έντυπα που θα πρέπει να συμπληρωθούν. Επίσης, θα πάρετε μια εικόνα για τι πώς θα μοιάζουν οι άδειες που θα πάρετε στα χέρια σας όταν θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Για τη διευκόλυνσή σας, δημοσιεύουμε ολόκληρο το ΦΕΚ με τις αναλυτικές οδηγίες και τα δικαιολογητικά το οποίο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Και μην ξεχνάτε, τον διαγωνισμό του fpress.gr. Κάντε like και διεκδικήστε ένα tablet 7 ιντσών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ