Πως τσίμπησαν το γιατρό με τα... Βουλγάρικα πολυτελή Ι.Χ. !!!

Πως τσίμπησαν το γιατρό με τα... Βουλγάρικα πολυτελή Ι.Χ. !!!
Σε αξιοποίηση πληροφοριών που έφτασαν στα γραφεία τους και έκαναν λόγω για παράνομη κατοχή Ι.Χ αυτοκινήτων πολυτελείας με ξένες πινακίδες από γνωστό γιατρό της περιοχής του Κιάτου, προχώρησαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ και έβγαλαν λαβράκι. Εκτός από τα Ι.Χ εντόπισαν και 4 δεξαμενές πετρελαίου οι οποίες περιείχαν 5.500 λίτρα ναυτιλιακού πετρελαίου.

Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής, διενήργησαν έλεγχο στην οικία ιατρού στην περιοχή Κιάτου Κορινθίας και διαπίστωσαν ότι κατείχε 4 επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας:
1. AUDI A3
2. MERCEDES E 270
3. MERCEDES C220
4. NISSAN PATROL
Τα ανωτέρω πολυτελή αυτοκίνητα δεσμεύτηκαν από το ΣΔΟΕ.
Επίσης, εντός του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται η οικία του ανωτέρω εντοπίστηκαν 3 πλαστικές υπέργειες δεξαμενές και μία μεταλλική δεξαμενή εντός της οικίας του. Συνολικά οι ανωτέρω δεξαμενές περιείχαν 5.500 λίτρα πετρελαίου (5.200 χρώματος γκρι-μαύρου και 300 χρώματος κόκκινου), ενδείξεις που οδηγούν σε λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των πιο πάνω αυτοκινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ