Δώρο έως και το 20% της βενζίνης που αγοράζετε!!!

Δώρο έως και το 20% της βενζίνης που αγοράζετε!!!
Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να μειώσετε το κόστος της βενζίνης για το Ι.Χ. σας έως 20%, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα θα σας φάνταζε υπερβολικό; Μάλλον ναι. Όμως δεν είναι. Αρκεί να έχετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα την οποία πληρώνεται στην ώρα της και την οποία χρησιμοποιείτε σωστά.

Για μια οικογένεια που η χρήση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη, το να μειώνει έως και κατά 20% το κόστος του καυσίμου, την ώρα που προσπαθούμε να περισώσουμε το κάθε ευρώ από αριστερά και δεξιά, δεν είναι και μικρή υπόθεση. Προσοχή όμως, διότι αυτό το προνόμιο μπορούν να το έχουν μόνο όσοι εξοφλούν το λογαριασμό της πιστωτικής τους στην ώρα του. Διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να "πάνε για μαλλί και να βγούνε κουρεμένοι", αφού τα επιτόκια των καρτών παραμένουν έως σήμερα ιδιαίτερα υψηλά και η όποια καθυστέρηση θα κοστίσει πολύ ακριβότερα από την επιβράβευση.


Τράπεζα Πειραιώς


Η δελεαστικότερη πρόταση που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στην αγορά και θα ισχύει έως 31/8 είναι η πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς με το πρόγραμμα Win For You, που σε συνεργασία με 121 πρατήρια της AVIN σε όλη την Ελλάδα σας δίνει την δυνατότητα να γλυτώσετε περίπου 8 με 9 λεπτά το λίτρο, δηλαδή το 5% της αξίας του καυσίμου που αγοράζετε. Τo ποσό επιστροφής θα εμφανίζεται στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας.
Δείτε αναλυτικά την προσφορά και τα πρατήρια

Alpha bank

H Alpha bank σε συνεργασία με τα πρατήρια B.P. δίνει την δυνατότητα στους κατόχους των καρτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα bonus να κερδίσουν έως και 20% , περίπου 9,5 ευρώ σε αξία καυσίμων 50 ευρώ. Εδώ βέβαια πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:
• Με 2.000 πόντους:
Για καύσιμα κίνησης αξίας έως 30€ εξαργυρώστε 2.000 Bonus πόντους και κερδίστε όλο το ΦΠΑ 23%
• Με 3.500 πόντους:
Για καύσιμα κίνησης αξίας από 30,01€ έως 60€ εξαργυρώστε 3.500 Bonus πόντους και κερδίστε όλο το ΦΠΑ 23%
• Με 5.000 πόντους:
Για καύσιμα κίνησης αξίας από 60,01€ έως 100€ εξαργυρώστε 5.000 Bonus πόντους και κερδίστε όλο το ΦΠΑ 23%

Παράδειγμα
Αν αγοράσετε καύσιμα κίνησης 50€, η καθαρή αξία είναι 40,65€ και ο ΦΠΑ 23% είναι 9,35€. Εξαργυρώνοντας 3.500 Bonus πόντους έχετε κέρδος όλη την αξία του ΦΠΑ και άρα πληρώνετε 9,5€ λιγότερο!


Η Eurobank
Η Eurobank «τρέχει» αυτή την περίοδο το πρόγραμμα «επιστροφή», το οποίο δίνει την δυνατότητα στους κατόχους των καρτών που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να εξασφαλίσουν 3% έκπτωση από τα καύσιμα που αγοράζουν έχοντας την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν στις 5.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Τα πρατήρια της ΕΛΙΝ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Τα πρατήρια της ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Τα πρατήρια της AEGEAN που συμμετέχουν στο πρόγραμμα


H Εθνική


Στην Εθνική με τις κάρτες go κερδίζετε 3%* επιστροφή μετρητών κάθε φορά που επισκέπτεστε τα πρατήρια Shell για τα καύσιμά σας, είτε για πετρέλαιο θέρμανσης, υπηρεσίες πλυντηρίου, ή για τις αγορές σας στα καταστήματα «shop» των ομώνυμων πρατηρίων.

Ειδικά, με κάθε αγορά πετρελαίου θέρμανσης στα πρατήρια Shell κερδίζετε 3% επιστροφή μετρητών και επιπλέον 4 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 300€.

Σε επιλεγμένα πρατήρια EKO έχετε επιστροφή μετρητών 3%* (2%+1%) για την αγορά βενζίνης και πετρελαίου θέρμανσης


*Τo 2% επιστρέφεται άμεσα και το 1% σε επόμενη αγορά στις επιχειρήσεις του προγράμματος go National. Η επιστροφή 2% ισχύει για συναλλαγές έως 2.000 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ