Αυτή είναι η πιο ακριβή σουίτα της Νέας Υόρκης όπου μια βραδιά κοστίζει $50,000

Αυτή είναι η πιο ακριβή σουίτα της Νέας Υόρκης όπου μια βραδιά κοστίζει $50,000
Καλως ήρθατε στην πιο ακριβή σουίτα της Νέας Υόρκης, μια σουίτα 400 τετραγωνικών μέτρων που προσφέρει εκπληκτική θέα 360 μοιρών στο Μανχάταν και το Σέντραλ Παρκ, διαθέτει εντυπωσιακά δωμάτια, μπάτλερ και... μια Rolls Royce.

Σύμφωνα με τη Telegraph, πρόκεται για τησουίτα «Ty Warner Penthouse» που βρίσκεται στην κορυφή του ξενοδοχείου Four Seasons της Νέας Υόρκης.

Η σουίτα, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα 360 μοιρών του Μανχάταν και του Σέντραλ Παρκ, σχεδιάστηκε αρχικά για να είναι βάση για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Ty Warner.

Τα 400 τετραγωνικά μέτρα της καταλαμβάνουν ολόκληρο τον 52ο όροφο του κτιρίου, ενώ διαθέτει ιδιωτικό ασανσέρ που οδηγεί τους επισκέπτες απευθείας στα εκπληκτικά της δωμάτια.

Όσοι... τυχεροί καταφέρουν να μείνουν στην πανάκριβη σουίτα, έχουν στη διάθεσή τους ένα μπάτλερ, μια Rolls-Royce με οδηγό, έναν προσωπικό γυμναστή και - φυσικά - θυρωρό. Κάθε λεπτομέρεια δημιουργήθηκε από τη διεθνείς ειδικούς εσωτερικής διακόσμησης.

Η τουαλέτα περιλαμβάνει μία ...infinity μπανιέρα, ντους...βροχής, και νεροχύτες κατασκευασμένους από μάτι τίγρης, που είναι μία ημιπολύτιμη πέτρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στην ιδιωτική τραπεζαρία, πριν εξερευνήσουν την συλλογή κλασικής και σύγχρονη λογοτεχνίας στη βιβλιοθήκη.Υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο... ζεν, εξοπλισμένο με ένα χαλαρωτικό καταρράκτη, καθώς και αίθουσα σπα για μασάζ.

Περιηγηθείτε στη χλιδάτη σουίτα στο βίντεο που ακολουθεί ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ