Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιοί στον κόσμο (Λίστα)

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιοί στον κόσμο (Λίστα)
Τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς στον κόσμο για το 2015 έδωσε στην δημοσιότητα το περιοδικό Forbes. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, στην πρώτη θέση βρίσκεται ηΑμερικανίδα Τζένιφερ Λόρενς κερδίζοντας52 εκατομμύρια δολάρια προ φόρων το τελευταίο έτος.

Η ηθοποιός βραβεύτηκε με Όσκαρ το 2013 για την ερμηνεία της στην ταινία "Οδηγός Αισιοδοξίας" κερδίζοντας 18 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από πέρυσι λόγω εν μέρει της ταινίας "Αγώνες Πείνας: Επανάσταση - Μέρος 1", που προβλήθηκε στα τέλη του 2014 και είχε συνολικές εισπράξεις 752 εκατομμύρια δολάρια στον κόσμο.

Ακολουθεί δεύτερη η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία εισέπραξε 35,5 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω της ταινίας "Avenger: Age of Ultron" που είχε τις δεύτερες σε μέγεθος εισπράξεις το 2015 στις ΗΠΑ, και 1,4 δισεκ. δολάρια στον κόσμο.

Η Μελίσα Μακ Κάρθι είναι τρίτη με 23 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους δώδεκα μήνες λόγω των κωμωδιών "Tammy" και κυρίως "Spy", οι οποίες από κοινού είχαν συνολικές εισπράξεις 335 εκατ. δολάρια στον κόσμο.

Ακολουθεί η Κινέζα Μπινγκμπινγκ Φαν ("X-Men: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος") ως η μόνη μη Αμερικανίδα στον κατάλογο των 18 πιο καλοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο, με 21 εκατομμύρια δολάρια.

Και η πρώτη πεντάδα κλείνει με την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστονη οποια τον τελευταίο χρόνο απέκτησε 16,5 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως λόγω της επιτυχίας της ταινίας "Αφεντικά για σκότωμα 2" που είχε εισπράξεις 106 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office, αλλά και λόγω των πολλών διαφημιστικών της συμβολαίων.

Το Forbes βασίστηκε σε δεδομένα ιστοσελίδων που ειδικεύονται στον κινηματογράφο IMDB, Office Mojo και την εταιρία συλλογής δεδομένων Nielsen, εκτός από τα στοιχεία που παρείχαν οι δικηγόροι και οι ατζέντηδες των καλλιτεχνών.

Ο πλήρης κατάλογος των 18 πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ