Ο Guardian αποφάσισε να ρίξει ένα βλέμμα και στις άλλες ομορφιές της χώρας μας και «έπαθε πλάκα» το Βίκο και τη Σαμαριά, συμπεριλαμβάνοντας τα συγκεκριμένα φαράγγια στα 10 καλύτερα της Ευρώπης.
Για το φαράγγι του Βίκου σημειώνει πως τόσο το περπάτημα, όσο και η οδήγηση πάνω από αυτό, μπορεί να μαγέψει τον επισκέπτη με τη θέα. Από την άλλη, αναφέρει ότι η Κρήτη είναι το… κέντρο της Ευρώπης για εκείνους που θέλουν να διασχίσουν ένα φαράγγι. «Της Σαμαριάς είναι το πιο διάσημο, αλλά μην αγνοήσετε εκείνο του Ιμβρου αλλά και το Κουρταλιώτικο», συμβουλεύει ο Guardian.
Αυτά είναι τα 10 καλύτερα φαράγγια στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα:
Βίκος, Ελλάδα

Μάτκα, ΠΓΔΜ

Κάβα Ντ’ Ισπίκα, Σικελία

Σακλικέντ, Τουρκία

Βερντόν, Γαλλία

Πάρταντς, Γερμανία

Γκόλα σου Γκορόπου, Σαρδηνία

Βίντγκαρ Μπλεντ, Σλοβενία

Κάρες, Ισπανία

Σαμαριά, Ελλάδα

===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















