Από Λονδίνο σε Νέα Υόρκη σε ... 1 ώρα (Βίντεο)

Από Λονδίνο σε Νέα Υόρκη σε ... 1 ώρα (Βίντεο)
Η τεχνολογία φέρνει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά και συγκεκριμένα το νέο υπερηχητικό τζετ της Airus, ένα αεροπλάνο που θα διανύει την απόσταση Λονδίνο - Νέα Υόρκη σε μόλις 1 ώρα, αντί για 7-8 ώρες που χρειάζονται σήμερα!

Σύμφωνα με το BBC, το νέο υπερηχητιό τζετ «Ultra-rapid air vehicle»θα μπορεί να πιάνει ταχύτητες 4,5 φορές πάνω από την ταχύτητα του ήχου.

Το τζετ, με το απίστευτο αεροδυναμικό design που θυμίζει πύραυλο και πετά με το... στυλ και τις ταχύτητες πυραύλου, θα έχει τρεις υδροκίνητες μηχανές και θα πιάνει τα 3.425 μίλια ανά ώρα.

Η χρήση του μπορεί να είναι για τις ανάγκες του στρατού, καθώς έχει το πλεονέκτημα να μεταφέρει τους επιβάτες του σε χρόνους ρεκόρ, αλλά θα χρησιμοποιηθεί και σε πολιτικές πτήσεις απλών επιβατών. Ή μάλλον, όχι και τόσο απλών, καθώς τα εισιτήρια θα είναι ιδιαιτέρως τσουχτερά... Η δε χωρητικότητά του είναι μόλις 20 ατόμων.

Σημειώνεται ότι το νέο Airbus, θα μπορεί να κάνει πτήσεις από το Παρίσι στο Σαν Φρανσίσκο και από το Τόκιο στο Λος Αντζελες σε μόλις τρεις ώρες...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ