Ποιο ελληνικό νησί αγόρασε ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ

Ποιο ελληνικό νησί αγόρασε ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ
Σε πόλο έλξης διασήμων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, με τον έναν σταρ μετά τον άλλον να αποκτά το δικό του νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο... Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τον Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd με έδρα το Λονδίνο, ο γνωστός ηθοποιός αγόρασετο νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο καταβάλλοντας το αστρονομικό ποσό των 4,2 εκ. ευρώ.

Η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι αναμένονται σαρωτικές πωλήσεις ιδιωτικών ελληνικών νησιών τα επόμενα χρόνια. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 54 στρέμματα και είναι μη ανεπτυγμένο και ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκπρόσωπος της ίδιας εταιρείας επιβεβαιώνει ότι το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει ήδη αγοράσει το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος).

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ