Η κ. Χρυσοβελώνη, είπε ότι ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών βιάστηκε να τοποθετηθεί αρνητικά στην ελληνική πρόταση για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, “πριν καν ακόμη υποβληθεί!”.
Χαρακτήρισε αναμενόμενη τη δυσφορία του κ. Σόιμπλε “απέναντι στην αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης” αλλά όπως τόνισε “σε καμία περίπτωση δεν συμβάλει στην εξεύρεση λύσης για την Ελλάδα”.
Διαβάστε ακόμα:S. Gabriel:”Η Ελλάδα θέλει ένα νέο πρόγραμμα.Είμαι υπέρ του να μην πούμε πρόωρα ναι ή όχι
Σκληρή παρέμβαση του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας στο EWG
Μαξίμου: Οι αντιδράσεις του Σόιμπλε είναι ένα επικίνδυνο πολιτικό παιγνίδι
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















