Στη σύνοδο οι υπουργοί θα συζητήσουν την ενίσχυση της άμυνας της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ
Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ θα συνεδριάσουν εκτάκτως την Παρασκευή στις Βρυξέλλες, ανακοίνωσε η Συμμαχία.
Στη σύνοδο αυτή οι υπουργοί θα ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ουκρανία μετά την εισβολή που διέταξε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και την ενίσχυση της άμυνας της ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, ανέφεραν διπλωματικές πηγές.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















