Ένα θρίλερ εξελίσσεται στη Νάξο, καθώς έχουν εντοπιστεί δύο σοροί σε διαφορετικές παραλίες του νησιού.
Αρχικά βρέθηκε η σορός ενός μικρού παιδιού στην Αγιάσσο και λίγο μετά εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων στην παραλία Πυργάκι σύμφωνα με το naxostimes.gr.
Στα σημεία που βρέθηκαν οι σοροί έσπευσαν η Αστυνομία και το Λιμενικό και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δύο σοροί ανήκουν σε πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό το οποίο ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου ανοιχτά της Φολέγανδρου.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















