Σύμφωνα με πληροφορίες η 41χρονη δεν ήθελε να εμβολιαστεί, γιατί φοβόταν μην θέσει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.
Ανησυχία προκαλεί η περίπτωση ανεμβολίαστης εγκύου με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” με αναπνευστικά προβλήματα και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η 41χρονη γυναίκα, που ήταν έγκυος 5,5 μηνών, γέννησε πρόωρα με καισαρική και διασωληνώθηκε.
Η 41χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όσο για το νεογέννητο μωρό, η κατάστασή του είναι καλή, ενώ παρακολουθείται στενά.
Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας rthess.gr αναφέρουν ότι δεν ήθελε να εμβολιαστεί, γιατί φοβόταν μην θέσει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















