Συνεχίζεται η διαδικασία αναβάθμισης στα πλαίσια της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ
Την Πέμπτη 6 Μαΐου, παραδίδεται στο Πολεμικό Ναυτικό, το πρώτο (από τα 11) ελικόπτερο Aegean Hawk S-70, μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης συντήρησης και αναβάθμισης.
Τα ένδεκα ελικόπτερα Aegean Hawk S-70 του Πολεμικού Ναυτικού της κατασκευάστριας εταιρείας Sikorsky εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εν συνεχεία υποστήριξης, στο πλαίσιο της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.
Οι εργασίες επισκευής, επιθεωρήσεων, συντήρησης και αναβάθμισης πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του πιστοποιημένου εγχώριου φορέα, που είναι η εταιρεία Aeroservices στα Μέγαρα.
Με τη διαδικασία συντήρησης και αναβάθμισης των Aegean Hawk S-70 εξασφαλίζεται η υψηλή επιχειρησιακή τους διαθεσιμότητα. Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα εντάχθηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό το 1995 και έχουν εκτελέσει πάνω από 40.000 ώρες πτήσης.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















