Λίγες εβδομάδες μετά τη διαγραφή του, ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Την επανένταξή του γνωστοποίησε με επιστολή του προς το προεδρίο της Βουλής ο επικεφαλής της ΚΟ, Νίκος Παππάς, έπειτα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Χανίων είχε διαγραφεί μετά το περιστατικό με τη συνεργάτιδα του Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή. Εκτοτε, ωστόσο, μεσολάβησε και η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κ.Ο. για την υπόθεση του Iντσιτούτου Prolepsis, για την οποία ξέσπασε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο.
Σημειώνεται ότι η εξέλιξη έρχεται λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται η μεγάλη εσωκομματική «μάχη» για το μέλλον της παράταξης.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















