Κλείδωσε η ημερομηνία άφιξης του iPhone6 στην Ελλάδα – Τα σενάρια για την τιμή

Κλείδωσε η ημερομηνία άφιξης του iPhone6 στην Ελλάδα – Τα σενάρια για την τιμή
Η ημερομηνία άφιξης του πιο διαφημισμένου γκατζετ του πλανήτη κλείδωσε. Πριν από λίγο, η Appleμε επίσημο δελτίο τύπου ανακοίνωσε τις ημερομηνίες λανσαρίσματος του smartphoneσε επιπλέον 36 χώρες και αυτή τη φορά ο μακρύς κατάλογος περιλαμβάνει και την Ελλάδα

Η χώρα μας μπήκε στο γκρούπ των χωρών που θα αποκτήσουν το κινητό την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου. Μαζί με εμάς, το τηλέφωνο θα φτάσει στην Αλβανία, στην Βοσνία, στην Κροατια, στην Εσθονία, στην Γκουάμ, στην Ουγγαρία, στην Ισλανδία, στο Κόσοβο, στην Λετονία, στην Λιθουανία, στα Σκόπια (σ.σ η Appleτα βαφτίζει Μακεδονία), στο Μεξικό, στη Σερβία, στην Ουκρανία στην Σλοβακία και στην Σλοβενία.

Γιατί θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα; Διότι η Appleκάνει το μεγάλο άνοιγμα στην Κίνα αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου κάτι που θα έχει ως φυσικό επακόλουθο να απορροφηθεί όλο το…στόκ.

Όσον αφορά στην τιμή διάθεσης του τηλεφώνου, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά μέσο όρο θα κυμανθεί στα επίπεδα των 750 ευρώ. (για το Iphone 6). Εκπρόσωποι των εταιριών μας συνιστούν υπομονή ολίγων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ