Η Amazon ετοιμάζει μηνιαία χρέωση για πρόσβαση στην Alexa

Η Amazon ετοιμάζει μηνιαία χρέωση για πρόσβαση στην Alexa

Η Amazon έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για χρήση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης ώστε να κάνει την Alexa πιο «συνομιλητική»

Ακόμα πιο κοντά στο να προχωρήσει στη μηνιαία χρέωση όσων θέλουν να χρησιμοποιούν τις βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη λειτουργίες της Alexa βρίσκεται η Amazon.

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν δηλώσει πως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πληρώνουν συνδρομή οι χρήστες εάν θέλουν να απολαμβάνουν τις AI δυνατότητες της Alexa και πλέον σήμερα το CNBC, επαναφέρει το θέμα τονίζοντας πως αυτό αναμένεται να γίνει πράξη με τη νέα έκδοση του φωνητικού βοηθού αργότερα στους επόμενους μήνες.

Η Amazon θα χρεώνει τους χρήστες με μηνιαία χρέωση, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος, επικαλούμενος ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση. Η Amazon προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει για το ύψος της συνδρομής, τόνισε το CNBC.

Η Amazon έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της για χρήση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης ώστε να κάνει την Alexa πιο «συνομιλητική», για να μπορεί να ανταγωνίζεται καλύτερα τα chatbots της OpenAI και της Google που μπορούν να πραγματοποιούν σχεδόν «ανθρώπινες» συνομιλίες με τους χρήστες.

Ο φωνητικός βοηθός της Amazon, που κυκλοφόρησε πριν από περίπου μια δεκαετία, έχει αποδειχθεί ικανός στο δίνει στο χρήστη πληροφορίες για την καθημερινότητα (τον καιρό, την κίνηση του δρόμους κλπ.) ή να παίζει μουσική. Ωστόσο, όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την Alexa για πιο περίπλοκες εργασίες, δεν μένουν ικανοποιημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ