ΣΥΡΙΖΑ: Αμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη η απόφαση για τον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη η απόφαση για τον Κασσελάκη

Κασσελάκης: «Πρωτοφανές γεγονός ο αποκλεισμός μου»

Αμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» είναι η απόφαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ που προβλέπει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το βίντεο που ανάρτησε ο κ. Κασσελάκης το πρωί της Δευτεράς.

«Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10/2024, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία. Το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς. Η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Κασσελάκης: «Πρωτοφανές γεγονός ο αποκλεισμός μου»

Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο, μιλώντας για την απόφαση αποκλεισμού του από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος, έκανε λόγο για ένα γεγονός «πρωτοφανές στην Ιστορία του τόπου» και «σοκαριστικό στην ιστορία της Αριστεράς».

Παράλληλα, έδινε ραντεβού στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τους υποστηρικτές του να γίνουν «ένα μεγάλο κύμα δημοκρατίας το οποίο θα σαρώσει όλους αυτούς τους μηχανισμούς».

«Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος», σημείωνε επίσης ο κ. Κασσελάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ