Διαγράφεται από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Διαγράφεται από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί, κατά πληροφορίες, ήταν οργισμένος με τη συμπεριφορά του βουλευτή και επί σειρά ετών συνεργάτη του

Για την διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ ενημερώθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με τη συμπεριφορά του απέναντι σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ηρακλείου ενημερώθηκε πριν λίγη ώρα για την διαγραφή του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στην επόμενη ώρα.

Με τον Λευτέρη Αυγενάκη επικοινώνησε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του αλλά μετέβη και στον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, από το γραφείο του οποίου εξήλθε δίχως να δηλώσει κάτι. Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών κράτησε 10 λεπτά.

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί, κατά πληροφορίες, ήταν οργισμένος με τη συμπεριφορά του βουλευτή και επί σειρά ετών συνεργάτη του, καθώς ο ίδιος ήθελε να δώσει το στίγμα της αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας με την επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, όμως, το μήνυμα "θόλωσε" με τα όσα έγιναν. Παράλληλα, ο ίδιος έχει μηδενική ανοχή για αλαζονικές συμπεριφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ