Οι βουλευτές της ΝΔ σνόμπαραν (και) τον Θεοδωρικάκο στο brief για την ακρίβεια;

Οι βουλευτές της ΝΔ σνόμπαραν (και) τον Θεοδωρικάκο στο brief για την ακρίβεια;

Μουρμούρες για Καλαφάτη

Γύρισαν την πλάτη και στον Τάκη Θεοδωρικάκο οι βουλευτές της ΝΔ. και δεν πήγαν στην ενημέρωση που τους έκανε στη Βουλή για την ακρίβεια. Δεν ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης ο πρώτος υπουργός που έφαγε την «κρυάδα», είχε προηγηθεί η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως.

Και σε εκείνη, από τους περίπου 100 «διαθέσιμους» βουλευτές της ΝΔ (περίπου 50 είναι υπουργοί), στην ενημέρωση πήγαν λιγότεροι από 50. Στον Τ. Θεοδωρικάκο πήγαν άλλοι τόσοι: οι «καταμετρητές» είδαν 40-45 βουλευτές στην μισοάδεια αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή. Και μέσα στους 40-45 πρέπει να συνυπολογιστούν οι εμπλεκόμενοι στα «αντάρτικα» των ερωτήσεων, οι «11» και οι «8»: από τους «11» που είχαν καταθέσει ερώτηση για τα «κόκκινα δάνεια», το «παρών» έδωσαν οι Γιώργος Βλάχος, Χρήστος Μπουκώρος, Θανάσης Δαβάκης και Βασίλης Γιόγιακας, ενώ από τους «8» που έκαναν την ερώτηση για τους χαμηλοσυνταξιούχους οι Γιάννης Ανδριανός, Τάσος Δημοσχάκης και Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Πλέον εκτός από το πολιτικό αρχίζουν και μουρμούρες ότι υπάρχει και οργανωτικό πρόβλημα. Στο Μαξίμου όσοι παρακολουθούν και γνωρίζουν τα ενδότερα της ΚΟ της ΝΔ (δηλαδή ο Γιώργος Μυλωνάκης) έδειχναν προς την πλευρά του γραμματέα της ΚΟ Σταύρου Καλαφάτη. Και η δικαιολογία που σκέφτηκαν για τις απουσίες είναι ότι πολλοί βουλευτές απουσιάζουν σε κοινοβουλευτικές αποστολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ