Με συναλλαγές...ρεκόρ για το 2024 η μετοχή της Intralot, ανακατατάξεις στον Ομιλο Intracon Holdings

Με συναλλαγές...ρεκόρ για το 2024 η μετοχή της Intralot, ανακατατάξεις στον Ομιλο Intracon Holdings

Για ακόμη μία ημέρα η συναλλακτική δραστηριότητα ήταν από τα θέματα συζήτησης στα χρηματιστηριακά (και όχι μόνο) γραφεία

Ο λόγος; το γεγονός πως από τα μέσα Σεπτεμβρίου η πλευρά της Intracom Holdings φέρεται να είναι πίσω από τις συντονισμένες αγορές που γίνονται στο χαρτί.

Τα ερωτήματα απαντήθηκαν όταν πριν την συμπλήρωση μίας ώρας-στις 11.21'- πέρασε μία προσυμφωνημένη εντολή για 14,17 εκατ. μτχτης Intralot στα 1,20 ευρώ-όταν στο χρηματιστηριακό ταμπλώ η τιμή ήταν στα 1,144 ευρώ- Συνολική αξία πακέτου 17,01 εκατ, και μάλιστα με εύλογο premium.

Αγοραστής του συγκεκριμένου ποσοστού- περίπου 2% του μ.κ της Intralot- η Intracom Holdings, με χρηματιστές να κάνουν λόγο για σταθερή ενίσχυση της συμμετοχής τόσο της εισηγμένης-όσο του ίδιου του ιδρυτή/βασικού μετόχου ως φυσικό πρόσωπο.

Αυτά σε μία περίοδο που στον όμιλο είναι σε εξέλιξη διοικητικές αλλαγές και μετοχικές ανακατατάξεις. Αφ΄ενός η αναβάθμιση του Γιάννη Παπαβασιλείου στην θέση του Αντιπροέδρου-εκτελεστικός- μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στο δ.σ τουομίλου, αφ' ετέρου η συνεχής ενίσχυση της συμμετοχής του στο μ.κ της Intralot και τις διεργασίες για την δημιουργία του νέου σχήματος "Ευρώπη".

Ο Γιάννης Παπαβασιλείου έχει αναλάβει όλο το project- από τις επαφές με τον Νικόλαο Μακρόπουλο μέχρι το μετασχηματισμό υπό την Κλουκίνας Λάππας- Intracom Properties- μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα αύριο Τετάρτη θα έχει στα χέρια του το "τελικό κείμενο", με την όλη διαδικασία να υπολογίζεται ότι θα έχει εγκριθεί τέλης Νοεμβρίου- αρχές Δεκεμβρίου.

Χρηματιστές θεωρούν πως η πλευρά Κόκκαλη πιστεύει στις προοπτικές και της Intralot και του νέου υπό δημιουργία νέου σχήματος. Και για αυτό ενισχύει σταθερά την θέση του.

===============================================

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη στήλη προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες της αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση της στήλης για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ