Για τα αρπακτικά, ήρθε η ώρα του λογαριασμού!!!

Για τα αρπακτικά, ήρθε η ώρα του λογαριασμού!!!
Η μία και μοναδική κίνηση που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση ΤΩΡΑ, είναι ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα ονόματα που εμπλέκονται σ την λίστα «λαγκάρντ», για να μην φορτωθεί η ίδια το βάρος της συγκάλυψης.

Να αποδείξει και να γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό, πώς, αυτά τα ΒΑΡΙΑ ονόματα που φέρονται να έχουν καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία, τα απέκτησαν.

Διότι οι πολίτες, που δυστυχώς σηκώνουν το βάρος των δικών τους ενεργειών με τίμημα την ανέχεια, την ανεργία, την αφαίμαξη των εισοδημάτων , πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτά τα χρήματα αποκτήθηκαν από επενδύσεις που έγιναν με «φόντο» την οικονομική κατάρρευση της χώρας και από μοιρασιές και μίζες που πληρώθηκαν από ξένους και εγχώριους «νταβατζήδες».

Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι καταθέσεις που αποκτήθηκαν με κόπο και εργασία. Αποκτήθηκαν από την εκμετάλλευση της θέσης τους σε δημόσια ή άλλα πόστα, η οποία τους επέτρεπε να καθορίζουν τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και να κερδοσκοπούν

Για όλους αυτούς, που χωρίς καμία αναστολή λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα, τα αρπακτικά, ήρθε η ώρα του λογαριασμού και θα πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν.