Για να μην νοιώθουμε όλοι εμείς, οι συνεπείς, μα.…ες

Για να μην νοιώθουμε όλοι εμείς, οι συνεπείς,  μα.…ες
Το «μαύρο» χρήμα που έχουν κρύψει οι Ελληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αναμφίβολα είναι αρκετό. Χρήμα το οποίο δεν φορολογήθηκε ποτέ, χρήμα που αποκτήθηκε παράνομα, χρήμα που κάποιοι θα συνεχίσουν να κρύβουν, παρά την αμνηστία που ετοιμάζεται να δώσει το υπ. Οικονομικών με ειδική νομοθετική ρύθμιση, τελευταίας ευκαιρίας, όπως την αποκαλούν.

Αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κατάφερε να στήσει ένα παράνομο δίκτυο, διακίνησης μαύρου χρήματος, για πάνω από 10 χρόνια. Και παρότι τον έψαξαν ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν δεν «μπόρεσαν» να βρουν την άκρη.

Γιατί δεν τον έπιασαν; Απλά δεν υπήρξε η βούληση. Όταν το αποφάσισαν, τον έστειλαν στο spa του Κορυδαλλού.

Οι φορολογικές και άλλες αρχές θα πάρουν άραγε στα σοβαρά όσους δεν εμφανίσουν αυτή, την τελευταία φορά, τα αδήλωτα περιουσιακά τους στοιχεία;

Διότι αν μείνουμε σε όλες αυτές οι «κορώνες» για την συμφωνία με την Ελβετία, τις διασταυρώσεις για τα ποσά που έφυγαν στο εξωτερικό, την λίστα με όσους προχώρησαν σε μεγάλες αναλήψεις φοβούμενοι την επιστροφή στη δραχμή κλπ. κλπ. δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.

Για να μην νοιώθουμε όλοι εμείς οι συνεπείς φορολογούμενοι μα.…ες