Επέστρεψε στους δέκτες η ΕΡΤ - Ποδαρικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επέστρεψε στους δέκτες η ΕΡΤ - Ποδαρικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου σήμερα στις 06:00 το πρωί, επανήλθε στους δέκτες μας η ΕΡΤ μετά από δύο χρόνια "μαύρου".

Σήμερα το πρωί, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 που παρουσιάζουν ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά, λίγο μετά τις 07:30 και αφού έπεσε το σήμα της ΕΡΤ και ένα βίντεο με αναδρομή στα όλα όσα έγιναν πριν δυο χρόνια, εμφανίστηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μοιράζοντας διάπλατα χαμόγελα η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι το «μαύρο ήταν μια σύντομη παρένθεση στη ζωή μας, ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους προσέθεσε «εμπνεύσατε εμάς και εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες, η νίκη δεν είναι μόνο δική σας αλλά και όλου του ελληνικού λαού και της κοινωνίας».

Το κλίμα αναμένεται να είναι πλήρως εορταστικό καθώς, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται στις 20:00 μεγάλη συναυλία, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το «παρών», ανάμεσά τους, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.ά.

Να σημειωθεί πως οι αιτήσεις επανόδου του προσωπικού έφθασαν τις 1.665, ενώ, άμεσα, θα προχωρήσουν και οι νομικές τροποποιήσεις, προκειμένου να καταστεί πιο εύρυθμη η λειτουργία της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ