Μουζάκης: Η Alpha Bank τράβηξε απροειδοποίητα 409.408 ευρώ από λογαριασμό της – Θα κινηθεί νομικά

Μουζάκης: Η Alpha Bank τράβηξε απροειδοποίητα 409.408 ευρώ από λογαριασμό της – Θα κινηθεί νομικά

Πρόκειται για είσπραξη δια συμψηφισμού μέρους της ισχυριζόμενης απαίτησης της τράπεζας

Για απροειδοποίητη και μονομερή είσπραξη 409.408, 3 ευρώ κατηγορεί η Μουζάκης της Alpha Bank. Στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία υποστηρίζει ότι πρόκειται για συμψηφισμό μέρους της απαίτησης υπέρ της ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ.

Σημειώνει τέλος ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Η Εταιρεία, στο πλαίσιο διασφάλισης της διαρκούς και ακριβούς ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρ. 27 του Ν. 4443/2016
και του άρ. 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 (MAR) περί δημοσίευσης προνομιακών πληροφοριών, προχωρεί στη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης.

Η Εταιρεία ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι στις 16.10.2024 η Τράπεζα με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής καλουμένη «η Τράπεζα» ή «Alpha Bank») προέβη απροειδοποίητα και μονομερώς σε είσπραξη δια συμψηφισμού μέρους της ισχυριζόμενης απαίτησής της εκ της αναφερόμενης εγγυητικής ευθύνης της Εταιρείας υπέρ της πρωτοφειλέτριας εταιρείας με την επωνυμία «ΗΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΒΕΕ» με ποσό ύψους ευρώ τετρακοσίων ενενήντα χιλιάδων τετρακοσίων οκτώ και λεπτών τριάντα (490.408,30), που ευρισκόταν σε λογαριασμούς που τηρεί η εταιρεία στην Alpha Bank. Η Εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων της και θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές για κάθε εξέλιξη.

Remaining Time -0:00 Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ