ΑΔΜΗΕ: Στα 62 εκατ. ευρώ η προσφορά της State Grid για το 20% του Αριάδνη Interconnection

ΑΔΜΗΕ: Στα 62 εκατ. ευρώ η προσφορά της State Grid για το 20% του Αριάδνη Interconnection

Το έργο θα μεταφέρει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια που θα παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που θα υλοποιηθούν στην Αίγυπτο.

Στα 62 εκατ. ευρώ ανήλθε το ποσό της βελτιωμένης προσφοράς, στον διαγωνισμό για τη διάθεση του 20% της Αριάδνη Interconnection στη State Grid, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή ο ΑΔΜΗΕ. Υπενθυμίζεται ότι η «Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ» είναι ο φορέας υλοποίησης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης και ότι χθες Πέμπτη ανακοινώθηκε η διάθεση του ποσοστού στην εταιρεία State Grid.

Η ανακοίνωση

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη διάθεση του 20% της «ΑΡΙΑΔΝΗ INTERCONNECTION Α.Ε.Ε.Σ.» στην State Grid Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, με τον διακριτικό τίτλο «ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» (η «Εταιρεία»), σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης προς το επενδυτικό κοινό, σχετικά με τη διάθεση ποσοστού 20% της θυγατρικής εταιρείας του ΑΔΜΗΕ «Αριάδνη Interconnection Α.Ε.Ε.Σ.» στην εταιρεία State Grid International Development Belgium Ltd, ενημερώνει ότι το ποσό της βελτιωμένης προσφοράς στον σχετικό διαγωνισμό ανήλθε στα 62 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ