Αυστραλιανή εταιρεία μηνύει το Twitter για 665.000 δολάρια επειδή δεν πληρώνει λογαριασμούς

 Αυστραλιανή εταιρεία μηνύει το Twitter για 665.000 δολάρια επειδή δεν πληρώνει λογαριασμούς

Η αγωγή είναι η τελευταία που ισχυρίζεται ότι δεν πληρώθηκαν λογαριασμοί για ενοικίαση του Twitter από τότε που ο Έλον Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

 

Μια αυστραλιανή εταιρεία διαχείρισης έργων κατέθεσε αγωγή κατά της Twitter Inc σε δικαστήριο των ΗΠΑ ζητώντας σωρευτικές πληρωμές περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων Αυστραλίας (665.000 $) για φερόμενη μη πληρωμή λογαριασμών για εργασία που έγινε σε τέσσερις χώρες, σύμφωνα με δικαστικές καταθέσεις.
Η ιδιωτική εταιρεία Facilitate Corp με έδρα το Σίδνεϊ, στις 29 Ιουνίου κατέθεσε αγωγή στο Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Βόρεια Περιφέρεια της Καλιφόρνια, ισχυριζόμενη παραβίαση της σύμβασης λόγω αδυναμίας του Twitter να πληρώσει τα τιμολόγιά του.

Η αγωγή της αυστραλιανής εταιρείας είναι η τελευταία που ισχυρίζεται ότι δεν πληρώθηκαν λογαριασμοί για ενοικίαση του Twitter από τότε που ο Έλον Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για 44 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Η Facilitate είπε ότι από το 2022 έως τις αρχές του 2023, εγκατέστησε αισθητήρες στα γραφεία του Twitter στο Λονδίνο και το Δουβλίνο, ολοκλήρωσε μια προσαρμογή γραφείου στη Σιγκαπούρη και εκκαθάριση γραφείου στο Σίδνεϊ.

Για αυτά τα έργα, το Twitter χρωστούσε στην εταιρεία περίπου 203.000 λίρες, 546.600 S$ και 61.300 A$ αντίστοιχα, ανέφερε η Facilitate.


Η Facilitate είπε ότι ζητά αποζημίωση σε ποσό που θα καθοριστεί στη δίκη, δικαστικά έξοδα και τόκους με το μέγιστο νόμιμο επιτόκιο.

Τον Μάιο, μια πρώην εταιρεία δημοσίων σχέσεων κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης λέγοντας ότι το Twitter δεν είχε πληρώσει τους λογαριασμούς του, ενώ στις αρχές του έτους η συμβουλευτική εταιρεία Innisfree M&A Inc με έδρα τις ΗΠΑ την μήνυσε, ζητώντας περίπου 1,9 εκατομμύρια δολάρια για τους απλήρωτους λογαριασμούς.

Η βρετανική Crown Estate, μια ανεξάρτητη εμπορική επιχείρηση ξεκίνησε τον Ιανουάριο δικαστικές διαδικασίες για φερόμενο απλήρωτο ενοίκιο στα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ