Η αξιολόγηση των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου για την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Την κατάταξη των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς βάσει της δραστηριότητάς τους στην αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2022 ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, είναι η ακόλουθη:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
BNP PARIBAS S.A.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ALPHA BANK
EUROBANK SA
JP MORGAN SE
DEUTSCHE BANK AG
GOLDMAN SACHS BANK EUROPE SE
BofA SECURITIES EUROPE SA
SOCIETE GENERALE
COMMERZBANK AG
BARCLAYS BANK IRELAND PLC
HSBC CONTINENTAL EUROPE GREECE
MORGAN STANLEY EUROPE SE
CITIGROUP GLOBAL MARKETS EUROPE AG
NOMURA FINANCIAL PRODUCTS EUROPE GmbH
INTESA SANPAOLO S.p.A.
CREDIT SUISSE BANK (EUROPE) SA.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















