Τη δημιουργία νέων πρατηρίων Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (CNG) σε Ηγουμενίτσα, Πάτρα και Βέροια, τα οποία βρίσκονται υπό κατασκευή και θα τεθούν σύντομα σε εμπορική λειτουργία ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ Εμπορίας.
Τα νέα πρατήρια, θα προστεθούν στα πρατήρια Κοζάνης, ΣΕΑ Ευαγγελισμού και Ψαθόπυργου καθώς και Ιωαννίνων, τα οποία λειτουργούν ήδη εκτός εγκατεστημένου δικτύου διανομής φυσικού αερίου και τροφοδοτούνται με υψηλής αξιοπιστίας συστήματα μεταφοράς CNG. Επιπρόσθετα, στον άμεσο σχεδιασμό της Εταιρείας περιλαμβάνεται η δημιουργία πρατηρίων σε Τρίπολη και Καλαμάτα.
Για τις ανάγκες εφοδιασμού των πρατηρίων εκτός εγκατεστημένου δικτύου, η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει προχωρήσει στην προμήθεια επιπλέον 7 CNG Semi – trailers, χωρητικότητας 4.800,00 Nm3 και 3.240,00Nm3 αντίστοιχα.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, δήλωσε σχετικά: «Η σημαντική αύξηση της αεριοκίνησης στη χώρα μας καθιστά επιτακτική ανάγκη την ταχύτερη διεύρυνση και πύκνωση του δικτύου πρατηρίων Fisikon σε όλη την επικράτεια. Αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και πάντοτε με έμφαση στην ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση του φυσικού αερίου, η ΔΕΠΑ Εμπορίας δίνει λύσεις με τη δημιουργία πρατηρίων εκτός εγκατεστημένου δικτύου, προσφέροντας τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους οδηγούς να επωφεληθούν από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της αεριοκίνησης Fisikon. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στην προμήθεια 7 επιπλέον CNG Semi-trailers, κατάλληλων για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση CNG».
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















