Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν ότι θα δόσουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους στους πυρόπληκτους.
Συνεχίζουν να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στηρίζοντας για ακόμα μία φορά τους συνανθρώπους μας που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσαν μέσω Instagram, το 50% των εσόδων από το e-shop τους “Antetokounmbros” θα δοθεί στους πυρόπληκτους.
Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας και ο Άλεξ πέρασαν ξεκάθαρα το μήνυμα πως “Είμαστε όλοι αδέλφια” και προχώρησαν σε μία ακόμα σπουδαία κίνηση.
Το ποστ των αδελφών Αντετοκούνμπο:

===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















