Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και της ΕΚΤ για τον νόμο που θα διαδεχθεί τον νόμο Κατσέλη.
Αρμόδιοι παράγοντες αναφέρουν πως θα απαιτηθούν και άλλες τηλεδιασκέψεις ώστε να διαπιστωθεί αν παραμένουν οι ενστάσεις της ΕΚΤ για το νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
Η επόμενη τηλεδιάσκεψη είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με το νέο νομοθετικό πλαίσιο να αποτελεί σημαντικό προαπαιτούμενο ώστε να “ξεκλειδώσει” η δόση του ενός δισ. ευρώ. Οι διαβουλεύσεις δεν αποκλείεται να χρειαστούν επιπλέον χρόνο με αποτέλεσμα να μετατεθεί για τις 5 Απριλίου η απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















