Σημειώνεται ότι μετά τη σημερινή πληρωμή η Ελλάδα έχει αποπληρώσει σχεδόν 1 δισ. ευρώ από το σύνολο των 1,5 δισ. ευρώ που καλείται να καταβάλει αυτό το μήνα.
Αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης έχουν δηλώσει πως η χώρα διαθέτει αρκετή ρευστότητα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έως τα μέσα Απριλίου, καθώς συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους διεθνείς πιστωτές για την εξασφάλιση της επόμενης “σκελίδας” ρευστότητας από το πακέτο διάσωσης των 240 δισ. ευρώ.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















