Στην πώληση του συνόλου των μετοχών της στην εταιρεία Pharma Plus προέβη η Lavipharm, με αγοράστρια τη Diorama Investments II, επενδυτικό fund το οποίο διαχειρίζεται η Deca Investments.
Η συμφωνία έκλεισε έναντι τιμήματος, το οποίο περιλαμβάνει σταθερό ποσό ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και μεταβλητό ποσό που θα προσδιοριστεί με βάση τα μελλοντικά οικονομικά μεγέθη της Pharma Plus.
Η ανακοίνωση της εισηγμένης:
Η LAVIPHARM A.E. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την υπογραφή της από 30.12.2024 σύμβασης πώλησης (το «SPA») του συνόλου των μετοχών της στην εταιρεία PHARMA PLUS ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (η «Εταιρεία»), που αντιστοιχεί στο 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, προς τη Diorama Investments II RAIF, S.C.A, επενδυτικό fund το οποίο διαχειρίζεται η Deca Investments Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε., έναντι τιμήματος, το οποίο περιλαμβάνει σταθερό ποσό ύψους 1.500.000,00€ και μεταβλητό ποσό που θα προσδιοριστεί με βάση τα μελλοντικά οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας.
Η μεταβίβαση των μετοχών και η καταβολή του σταθερού ποσού του τιμήματος αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε περίπου είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής του SPA.
===============================================
Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν άρθρο προσφέρονται προς τους επισκέπτες/τριες/χρήστες/τριες του fpress.gr αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως προτροπή, προσφορά, άποψη, ή σύσταση του fpress.gr για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρεογράφου και δεν συνθέτουν νομική, φορολογική, λογιστική, ή επενδυτική συμβουλή ή υπηρεσία σχετικά με την αποδοτικότητα ή καταλληλότητα οποιουδήποτε χρεογράφου ή επένδυσης. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.





















