Η Μονή Αγίας Θεοδώρας και το νέο Attica

Η Μονή Αγίας Θεοδώρας και το νέο Attica
Στην Αttica περνά πλέον το κτίριο της οδού Τσιμισκή στην θεσσαλονίκη, που ανήκει στη Μονή της Αγίας Θεοδώρας με τις υπογραφές να "πέφτουν" στις 16 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι στον πλειοδοτικό διαγωνισμό, που προκηρύχθηκε αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της εταιρείας "Φωκά" (η οποία αναμένεται να καταθέσει αίτηση πτώχευσης εντός των επόμενων ημερών), ενδιαφέρον εκδήλωσαν τρεις επενδυτές, δύο Έλληνες και ένας ξένος. Τελικά, οι δύο δεν προσήλθαν στην τελική συνάντηση όλων των πλευρών χθες, οπότε και πλειοδότρια αναδείχθηκε η “Attica”.
Ο νέος επενδυτής καλείται να καταθέσει άμεσα, με την ανάληψη του κτιρίου, εγγυητική επιστολή ύψους 1,2 εκατ, ευρώ, να καταθέσει ένα ακόμα ισόποσο ποσό για το ενοίκιο του πρώτου χρόνου λειτουργίας της νέας επιχείρησης, να επενδύσει κεφάλαιο 4 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του πολυκαταστήματος στην οδό Τσιμισκή και να το λειτουργήσει με τουλάχιστον 160 άτομα, δίνοντας προτεραιότητα στους ήδη απασχολούμενους σε αυτό. Η Μονή μάλιστα ἐθεσε ως όρο στον νέο επενδυτή να προσλάβει τουλάχιστον 50 εργαζόμενους του "Φωκά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ