Οικονομία καυσίμου με τη νέα γενιά Polo

Οικονομία καυσίμου με τη νέα γενιά Polo
Οι εποχές άλλαξαν και το πρώτο ζητούμενο είναι η οικονομία. H νέα γενιά Polo λανσάρεται και στην ελληνική αγορά με νέα γκάμα

κινητήρων που πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6. Το μεγάλο ατού των νέων μοτέρ εστιάζεται στην οικονομία καυσίμου, που σύμφωνα με την VW, είναι κατά 21% πιο οικονομικοί σε σχέση με την προηγούμενη γκάμα Polo.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το βασικό μοτέρ είναι 1.0 λίτρου, αποδίδει 75 ίππους και προσφέρει μέση κατανάλωση 5,1 λίτρα/χλμ. Δεύτερη επιλογή, ο κινητήρας 1.2 λίτρων, τεχνολογίας TSi, που αποδίδει 90 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί και με το κιβώτιο DSG.
Το πιο σημαντικό είναι ότι η γκάμα των ντίζελ δεν ξεκινά από τα 1.200 κ.εκ. αλλά από τα 1.400, ένα μοτέρ που αποδίδει 90 ίππους και εξαιρετική ροπή ( 230Nm) .

Το νέο Polo περιέχει την πρωτοποριακή πλατφόρμα επικοινωνίας MirrorLink. Στην οθόνη αφής των ηχοσυστημάτων προβάλλει την οθόνη του smartphone και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα χειρισμού των εφαρμογών (applications) του κινητού. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 11.493 ευρώ για την έκδοση με το 1.000αρι μοτέρ των 75 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ