Στις 10 καλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου μια ελληνική

Στις δέκα καλύτερες θέσεις προβολής και προώθησης βιβλιοθηκών, στον 13ο διεθνή διαγωνισμό «IFLA BibLibre International Library marketing award 2016», κατατάχθηκε η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (ΒΚΠ) του ΑΠΘ.
Η Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων Βιβλιοθηκονόμων και Ιδρυμάτων (International Federation of Library Associations and Institutions - IFLA), κάθε χρόνο, βραβεύει τις δέκα καλύτερες δράσεις που προωθούν τις βιβλιοθήκες και το έργο τους.
Φέτος, η δράση ThessWiki, με την οποία συμμετείχε η βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, συμπεριλήφθηκε στις καλύτερες δέκα δράσεις παγκοσμίως μεταξύ 71 προτάσεων από 26 χώρες.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 2015 στο αναγνωστήριο της ΒΚΠ.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο από την IFLA για να επιβραβεύσει Οργανισμούς που υλοποιούν δημιουργικές δράσεις και εκστρατείες που στοχεύουν στην προβολή και το μάρκετινγκ βιβλιοθηκών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δασμοί «πιέζουν» το δολάριο - Το ευρώ καταγράφει ισχυρή άνοδο 2,50%
Το ευρώ βρίσκεται στα 162,1320 γεν, στο 0,8421 με τη στερλίνα και στο 0,9545 με…
Στο ρυθμό Τραμπ οι αγορές 2025 - Προβλέψεις για άνοδο σε μετοχές, δολάριο και χρυσό
Οι μετοχές έκλεισαν με μεγάλα κέρδη το 2024
Bloomberg: Σε πτώση του ευρώ κάτω από το 1 προς 1 με το δολάριο ποντάρουν τα hedge funds
Το ευρώ υποχώρησε περίπου 1,3% αυτή την εβδομάδα
Aνεβαίνει με υψηλές ταχύτητες ο χρυσός - Από ρεκόρ σε ρεκόρ η τιμή
Πού λένε οι αναλυτές ότι θα φτάσει